Partners

PLATINUM SPONSOR

De Haan Beveiliging B.V.

De Haan Beveiliging BV

De zekerheid dat dit goed gebeurt, geeft u een veilig gevoel. Die zekerheid leveren wij u.

Ons dienstenaanbod is breed. Toch zijn het niet onze diensten, maar onze mensen die het verschil maken. Wij zijn geen mensen van mooie woorden. Geen poespas. Dat wat we zeggen, maken we waar. En dat wat we doen, doen we goed. Die eenvoud, die nuchterheid, die maakt ons tot wat we zijn: een sterke, betrokken partner in beveiliging.

 

GOLD SPONSOR

Polygon

Always By Your Side.
Met onze belofte 'Always by your side' staan wij 24/7 klaar voor onze opdrachtgevers. We helpen mensen en bedrijven met het beperken en beheersen van de gevolgen van water, brand en klimaat d.m.v. Herstel na brand- en waterschade, Lekdetectie en Reconstructie en Tijdelijke klimaatoplossingen zoals drogen, verwarmen, koelen en ventileren.

Dit doen wij met goed opgeleide medewerkers welke beschikken over de juiste technische middelen en met excellente dienstverlening, inlevingsvermogen en integriteit.

Full Events

Voor welke gelegenheid ook, wij zijn de partner die je zoekt. We heten niet voor niets FULL Events. We ontzorgen je volledig. Als professionele totaalleverancier voor al je feesten en evenementen verzorgen wij het volledige traject van inventariseren van je wensen tot en met het afwassen van de laatste glazen. Hoe groot je het wilt maken en welke stijl je zoekt. Jij bedenkt wat je wil vieren, wij regelen de rest! “Wij zetten jouw wensen om in onvergetelijke herinneringen!”

Liberty Drinks

Als horecaondernemer wil je graag een betrouwbare leverancier van jouw dranken. Voor de lekkerste speciaalbieren, de mooiste wijnen of juist een totaalpakket inclusief bier en fris kun je terecht bij Liberty Drinks. Als lokale leverancier zijn wij betrokken bij onze klanten en staan altijd snel voor je klaar. Liberty Drinks levert een compleet assortiment en een uitstekende service. Ons motto is niet voor niets: LOCAL – LOYAL – LIBERTY

Bedrijfsnaam

SILVER SPONSOR