Alles wat je wilt weten.

Landgraaf Live vindt ieder weekend in de maand juli plaats van donderdag tot en met zondag, met een extra matinee concert op zondagmiddag. De shows beginnen ongeveer anderhalf uur na opening van het theater en duren zo’n anderhalf a twee uur.

De openingstijden van Landgraaf Live zijn:

Donderdag – 19:00 uur
Vrijdag – 19:00 uur
Zaterdag – 19:00 uur
Zondag matinee – 14:00 uur
Zondagavond – 19:00 uur

 

Je vindt onze Arena, centraal gelegen in Landgraaf, goed bereikbaar vanaf de autosnelweg en de binnenring van Parkstad.

Megaland
Hofstraat 13-15
6372 XC  Landgraaf

Ieder weekend in de maand juli, twintig shows, zestien dagen!

 • Donderdag 1 juli t/m zondag 4 juli
 • Dinsdag 13 juli t/m zondag 11 juli
 • Donderdag 15 juli t/m zondag 18 juli
 • Donderdag 22 juli t/m zondag 25 juli

Tickets voor Landgraaf Live zijn tafelgebonden. Er zijn tafels beschikbaar van 2, 4, 6 en 8 personen. De prijzen kunnen variëren per concert. Bekijk alle tickets op onze ticketpagina.

Voor grotere groepen adviseren wij tafels naast elkaar te boeken. Aangepaste tafels kunnen we niet maken. Zijn de tafels met de aantallen van je voorkeur niet meer beschikbaar, boek dan de tafels naast elkaar.

Voor groepen, bedrijven boven 24 personen hebben we verschillende mogelijkheden. Voel je vrij om ons te contacten voor de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar: info@landgraaflive.com

Bij een aantal shows zijn alleen nog 2-persoons tafels beschikbaar, maar wat als je nou nog met meerdere personen langs wilt komen?

Daar hebben we iets op bedacht: voor de shows waar alle andere tafels uitverkocht zijn, kun je nu ook meerdere 2-persoons tafels kopen, zodat je alsnog met 4, 6 of 8 personen naar de show kunt! Dit doe je door in de ticketshop twee, drie of vier van de 2-persoons tafels in de Arena te kopen en de tafels naast elkaar te selecteren. Wij zorgen er dan voor dat op de avond zelf de tafels bij elkaar geschoven zijn en jullie plaats kunnen nemen.

Voorwaarden:

 • Je kunt alleen tafels samenvoegen die horizontaal naast elkaar staan en waar geen tafels tussen zitten;
 • Je kunt alleen maar tafels samenvoegen in de Arena;
 • Je kunt maximaal vier tafels samenvoegen;
 • De te samenvoegen tafels moeten in één keer gekocht worden;
 • Je kunt alleen voorgeselecteerde shows de tafels samenvoegen. Zie hieronder welke dat zijn;
 • Op de avond zelf, is het verboden zelf de tafels te verplaatsen, de organisatie zorgt ervoor dat de tafels op de juiste plek staan.

Shows waarvoor je vanaf nu ook tafels kunt samenvoegen zijn:

 • Brings – 02-07
 • The Dirty Daddies – 09-07

Voor vragen over tafels samenvoegen, mail naar info@landgraaflive.com.

Landgraaf Live is een COVID-proof evenement, in het leven geroepen om óók in deze vreemde tijden tóch leuke dingen met elkaar te kunnen ondernemen. Uiteraard houden we rekening met de geldende maatregelen en sturen we bij waar nodig. Op dit moment ziet het er als volgt uit:

 • Iedere bezoeker dient zich te houden aan de seat planning zoals aangegeven op het ticket. Tijdens het bezoek aan Landgraaf Live blijf je zoveel mogelijk op je eigen stekje. Een dansje bij je eigen tafel moet kunnen als je ruim voldoende afstand tot andere tafels bewaart.
 • Drankjes en hapjes bestel je via de QR-code van je tafel, via een webpagina kan men de bestelling opgeven en betalen, waarna onze obers en serveersters de bestellingen aan je tafel brengen.
 • Uiteraard blijven de basisregels van toepassing, denk aan anderhalve meter afstand houden, regelmatig de handen wassen et cetera.

Om ieders veiligheid te waarborgen en om te kijken of iedereen zich aan de afspraken houdt, lopen er stewards en beveiligers rond. Laat deze mensen in hun waarde en volg de aanwijzingen op.

 • Tickets staan op naam per tafel. Er is een ticketcode beschikbaar per tafel, echter kan deze code maar een keer gescand worden. Je dient per tafel door de controle te gaan.
 • Er wordt alleen gecontroleerd op aantallen en niet op identiteit..
 • Alle leeftijden zijn toegestaan, mits er een stoel is geboekt. Dit geldt ook voor kleine kinderen. Alleen zo kunnen we de COVID-maatregelen waarborgen. Ook van de kinderen wordt verwacht dat zij blijven zitten.
 • Je mag geen drugs of wapens mee naar binnen nemen, bij binnenkomst wordt er gefouilleerd. Bij eventuele weigering hiervan, zal de toegang tot Landgraaf Live worden ontzegd. Landgraaf Live hanteert een Zero Tolerance-beleid ten aanzien van drugs. Houd hier ook rekening mee
 • Roken mag, maar niet in de overdekte tribunes. Denk wel even aan het milieu. Gooi je sigaretten niet op de grond maar gebruik peukenhouders.
 • Gooi afval niet op de grond, maar gebruik de prullenbakken.
 • Geweld en intimiderend gedrag worden niet getolereerd. Hier valt ook discriminatie, seksuele intimidatie of het dragen van provocerende kleding onder.
 • Het is niet toegestaan om drinken en eten mee te nemen naar Landgraaf Live.
 • Een drankje kan prima! Maar drink met mate. Dronken bezoekers worden van het terrein afgezet.
 • Landgraaf Live doet er zijn uiterste best voor om het decor van het evenement zo gezellig mogelijk te maken. Stelen of vernielen van eigendommen van Landgraaf Live of andere partijen is daarom ten strengste verboden
 • Uit veiligheid is het verboden om in het bezit te zijn van vuurwerk, spuitbussen en paraplu’s.
 • Het beklimmen van hekken en/ of andere installaties of infrastructuren wordt niet getolereerd
 • Handeldrijven in waren van welke strekking dan ook, zonder toestemming van de organisatie, is niet toegestaan.
 • Flyers en/ of posters plakken van andere evenementen, zonder toestemming van de organisatie, is niet toegestaan.

Auto – Navigeer naar Hofstraat, Landgraaf. Parkeren kan uitsluitend op Megaland. Inrijden via de Rotonde bij afslag Megaland/ Snowworld en de bordjes en aanwijzingen volgen.  Houd u ticket gereed deze wordt hier al gecontroleerd. Komt u met meerdere auto’s, print het ticket ook voor deze auto’s en zorg dat deze zichtbaar is. Laat geen waardevolle spullen achter in de auto, parkeren is op eigen risico en rijden over het gras is uiteraard niet toegestaan.

Fietsen – Er is een fietsenstalling voorzien direct naast de Arena op Megaland. Inrijden via de Rotonde bij afslag Megaland/ Snowworld en de bordjes en aanwijzingen volgen. Houd u ticket gereed deze wordt hier al gecontroleerd. Het aantal personen op de fiets mag niet meer zijn dan het aantal personen op het ticket.

Kiss & Ride – Er is een Kiss & Ride op de kleine rotonde voor de ingang van Megaland. Let op: parkeer niet langs de weg. Doe ons en jezelf een plezier en drop iedereen op een veilige wijze.

Voetgangers – Er is een verkorte looproute voorzien voor voetgangers, direct naar de ingang van de Arena. Houd u ticket gereed deze wordt hier al gecontroleerd. Het aantal voetgangers mag niet meer zijn dan het aantal personen op het ticket

Taxi’s – De taxi’s staan na afloop aan de linkerzijde van de Arena opgesteld.

Note – De hoofdingang van Megaland wordt door Landgraaf Live niet gebruikt. dit heeft te maken met de teststraat die daar is gestationeerd. De enige ingang is aan de rotonde ingang Megaland/ Snowworld.

De concerten zijn ook toegankelijk voor bezoekers met een rolstoel. Parkeren kan dichtbij de ingang van het concert. Aangezien er voor iedereen stoelen beschikbaar zijn, kunnen we deze makkelijk weghalen om een rolstoel te plaatsen. Iedere plek garandeert goed zicht op het podium. Wel is het belangrijk dat u bij het boeken van de kaarten kiest voor de Arena-zitplaatsen (niet overdekt). De zitplaatsen op de tribunes zijn vanwege de trappen niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Meer weten? Neem contact met ons op:

[e] info@landgraaflive.com