Hotel & Restaurants

Hotel
Maak je avondje uit compleet met een overnachting bij Van der Valk Hotel, Heerlen.
Hotel Heerlen rustig gelegen naast landgoed Terworm. Met wellness center, luxe zwembad, gezellig restaurant, meerdere multifunctionele zalen en een prachtige omgeving. Een ideale locatie voor een ontspannen verblijf.

Boek je kamer direct op de site van het Hotel voor de beste prijs.
https://www.hotelheerlen.nl

Restaurants

Wij hebben een aantal favoriete restaurants voor jullie uitgezocht.
Alle restaurants liggen binnen 5 minuten rijden van Megaland.

Maak wel een reservering en vermeld erbij dat je via Landgraaf Live reserveert. De restaurants proberen er dan voor te zorgen dat je op de aangegeven tijd klaar bent, zodat je geen seconde mist van jouw favoriete artiest.

Gusto Bistrobar

Plaats: Kerkrade

Gusto betekent in Spanje en Italie “smaak”.
Smaak, beleving, gastvrijheid en liefde voor het vak is waar wij voor staan.
Lekker á la carte genieten van onze overheerlijke gerechten? Een borrel met “bar bites” in onze bar? Een combi van beide…. de keuze is aan u.

Reserven via Email

Smaak & Vermaak

Plaats: Heerlen

Smaak & Vermaak Heerlen is gelegen in het hart van Heerlen aan het mooie Pancratiusplein. Met de combinatie van hun gerechten, ruime wijn selectie en de juiste ambiance verzorgen zij een ware avond uit!

Reserven via email

De Wieëtsjaf

Plaats: Kerkrade

Het gezelligste eetcafe van Kerkrade, bij ons kun je terecht voor onze uitgebreide menukaart, drankje, vergadering en nog veel meer. 

Reserven via website

Toost. Drink and Dine

Plaats: Landgraaf

Toost; meer dan eten en drinken alleen. Bij Toost wordt échte gastvrijheid verweven met smaakvolle en originele gerechten.  

Reserven via website

Na het concert…

…nog een lekker drankje op de markt van Kerkrade of het Pancratiusplein in Heerlen. Zo maken we Landgraaf Live compleet!

De Haan Beveiliging BV