Hotel & Restaurants

Hotel
Maak je avondje uit compleet met een overnachting bij Van der Valk Hotel, Heerlen.
Hotel Heerlen rustig gelegen naast landgoed Terworm. Met wellness center, luxe zwembad, gezellig restaurant, meerdere multifunctionele zalen en een prachtige omgeving. Een ideale locatie voor een ontspannen verblijf.

Boek je kamer direct op de site van het Hotel voor de beste prijs.
https://www.hotelheerlen.nl

Restaurants

Voorafgaand aan de concerten zijn er een aantal restaurants beschikbaar die speciaal eerder hun deuren openen. Alle restaurants liggen binnen 5 minuten rijden van Megaland.

Maak wel een reservering en vermeld erbij dat je via Landgraaf Live reserveert. De restaurants zorgen er dan voor dat je op tijd klaar bent, zodat je geen seconde mist van jouw favoriete artiest.Toost. Drink and Dine

Plaats: Landgraaf

Toost; meer dan eten en drinken alleen. Bij Toost wordt échte gastvrijheid verweven met smaakvolle en originele gerechten.

Reserven via website


De Wieëtsjaf

Plaats: Kerkrade

Het gezelligste eetcafe van Kerkrade, bij De Wieëtsjaf kun je terecht voor hun uitgebreide menukaart, drankje, vergadering en nog veel meer.

Reserven via website


De Kantien van Tous

Plaats: Kerkrade

Echt lekker eten heeft niet veel nodig. Goede ingrediënten, daar begint het mee. Daarna moet het niet veel wilder worden. Juist niet. Een paar goede smaakmakers en klaar ben je. Ja, wat creativiteit is natuurlijk ook wel handig. En lekker. Maar dat kun je niet leren, dat heb je of dat heb je niet.
Puur en een beetje stoer, dat is hun stijl. Geen gefrut op je bord.

Reserven via emailBij Walther

Plaats: Kerkrade

Het team van Walther combineert smaak en gezelligheid!
In ons restaurant is het al ruim 10 jaar heerlijk genieten.

De beleving van heerlijke gerechten en een goed glas wijn in een Limburgs ongedwongen sfeer en krijg het gevoel van thuis.

Reserven via websiteSmaak & Vermaak

Plaats: Heerlen

Smaak & Vermaak Heerlen is gelegen in het hart van Heerlen aan het mooie Pancratiusplein. Met de combinatie van hun gerechten, ruime wijn selectie en de juiste ambiance verzorgen zij een ware avond uit!

Reserven via email

Na het concert…

…nog een lekker drankje op de markt van Kerkrade of het Pancratiusplein in Heerlen. Zo maken we Landgraaf Live compleet!