Groepsarrangementen & bedrijfsuitjes.

De speciaal opgetuigde arena van Landgraaf Live bestaat uit verschillende decks en tribunes, op gezellige wijze ingericht met tafels en stoelen. Het maakt Landgraaf Live uitermate geschikt voor groepsarrangementen en bedrijfsuitjes, uiteraard volledig COVID-proof.

Inmiddels zit de samenleving al een dik jaar behoorlijk op slot en moeten we roeien met de riemen die we hebben. Om tóch zeker te zijn van een mooie zomer, is Landgraaf Live in het leven geroepen. Dus zoek jij nog een welverdiende avond vol entertainment om zodoende collega’s, medewerkers en/of vrienden weer eens bij elkaar te brengen? Wij denken graag mee en stellen met liefde een custom made arrangement samen voor groepen tot honderd personen.

Per show hebben we een deck gereserveerd voor bedrijven en grotere groepen. Enkel het concert staat vast, de rest kunnen we samen invullen. Denk daarbij aan borrelhapjes en fingerfood, (luxe) drankassortimenten en meer.

Let op: door beperkte capaciteit is er dagelijks ruimte voor maximaal één of twee groeps- of bedrijfsarrangementen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Samen sparren over de mogelijkheden? Landgraaf Live is te bereiken via:

E: marc@mcsluis.com
T: +31 (0)6 52606053

Shows en data

1 juli – Mother Mercury (BE)
2 juli – Brings (DE)
3 juli – VanVelzen
4 juli – Waylon

8 juli – Wir Sind Spitze!
9 juli – The Dirty Daddies
10 juli – Martijn Fischer zingt hits van Hazes
11 juli –  11e van de 7e

15 juli – Bläck Fööss (DE)
16 juli – Abba Revival (UK)
17 juli – Tim Knol & the Blue Grass Boogieman – Robin Borneman (winnaar We Want More)
18 juli – The Maestro & The European Pop Orchestra

23 juli – Lex Uiting (+ Solid)
24 juli – Höhner (DE)
25 juli – Stahlzeit (DE)